1%

Kulcs - KEJE

Egyesületünk egyre nagyobb népszerűségnek örvend a jogalkalmazók és a gyakorlati szakemberek körében is, hiszen rendezvényeivel, közzétett állásfoglalásaival, közölt szakmai cikkeivel hozzájárul a közigazgatási eljárásjog területén az egységes jogalkalmazás kialakításához, a jogalkalmazói munka megsegítéséhez. Mindezek mellett speciális pályázataival, versenyeivel a fiatal generáció közigazgatási eljárási jog alkalmazásával kapcsolatos tudásának gyarapítását is elősegíti.

Büszkénk vagyunk arra is, hogy a nemrégiben alapított szakmai folyóiratunk, a Közigazgatási Eljárási Jogi Közlemények egyre több szakmai cikket tud megjelentetni, ami által közelebb kerülhetünk ahhoz a célunkhoz, hogy a folyóiratunk egy, a tudományos szférában is elismert értékes szakmai lappá váljon.

Annak érdekében, hogy az Egyesületünk még több hasznos tudással szolgálja a közigazgatási eljárási jog fejlődését, kutatását több szakmai rendezvényt és innovatív kezdeményezést szeretnénk elindítani a 2024. évben is.

Az Egyesület immáron negyedik éve már közvetlenül is fogadhatja az Ön által is felajánlható adó egy százalékból beérkező összeget. Kérjük, támogassa közvetlen formában is a közösségünket, és járuljon hozzá további tudományos fejlődésünkhöz.

Kérjük, hogy támogassa Ön is személyi jövedelemadója egy százalékának felajánlásával közös céljainkat!

A kedvezményezett neve: Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület
Adószáma: 18948583-1-42

A Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület Elnöksége köszöni szíves támogatását!