Ahogyan mi látjuk – közigazgatási ügyintézés a pandémia időszakában” fotópályázat – Eredmények

A Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület „Ahogyan mi látjuk – közigazgatási ügyintézés a pandémia időszakában” címmel fotópályázatot hirdetett 2021. április 8-án, amelyre december 15-ig lehetett jelentkezni.

A pályázat célja az volt, hogy a fotózni vágyók összegyűjtsék és fotóikon megörökítsék a közigazgatási ügyintézés gyakorlati példáit a pandémia időszakában, akként ahogyan azt ők látják. A pályázat a közigazgatást szerette volna közelebb hozni az emberekhez, egyúttal arról szeretett volna képet adni, hogy a járványügyi helyzet hatására hogyan tud működni a közigazgatás úgy, hogy az ügyintézés a lehető legkevesebb kockázatot jelentse az emberek egészségére.

A beérkezett fotókat egy háromtagú szakmai bizottság értékelte: Prof. Dr. Radák Zsolt, egyetemi tanár, a zsűri elnöke; dr. Németh Ilona, az Egyesület tagja; dr. Ignácz Dávid, jegyző és KEJE tag.

Az I. helyezést Víg Andrea “Biztonságos bejelentés” című képével érte el, a II. helyezett Bertalan Csaba „Következő” című képe lett, a III. helyezést pedig Kiszner Krisztián „A szabály az szabály” című pályamunkája kapta.

Ezúton is köszönjük szépen minden pályázónak, érdeklődőnek, aki részt vett a fotópályázaton, hogy pályaművével hozzájárult ahhoz, hogy képet kapjunk, a világjárvány milyen hatásokat gyakorolt a közigazgatásra, a mindennapi ügyintézésre.

Víg Andrea - Biztonságos bejelentés
Víg Andrea: Biztonságos bejelentés
Bertalan Csaba- Következő
Bertalan Csaba: Következő
Kiszner Krisztián-A szabály az szabály
Kiszner Krisztián: A szabály az szabály