Felhívás adománygyűjtésre

Az ukrajnai sajnálatos helyzetre való tekintettel a Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont gyűjtést szervez február 28. és március 4. között azoknak, akik az otthonukat hátrahagyva menekülni kényszerültek a háború sújtotta övezetből, és a szabolcsi településeken befogadó állomásokba kényszerültek.

Az előzetes információk alapján az alábbiakra lenne leginkább szüksége az érintetteknek:

  1. kategória (gyermek): gyermekruházat, tisztálkodószerek (pl. szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe), tisztítószerek (pl. WC fertőtlenítő, Domestos, mosószer, öblítő, kivéve: hipó), fertőtlenítő kendő, fertőtlenítő gél, gumikesztyű, tartós élelmiszerek és bébiételek, pelenkák, takarók, kisebb méretű gyermekjátékok.
  2. kategória (felnőtt): ruházat, tisztálkodószerek és higiéniai termékek (pl. szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe), tisztítószerek (pl. WC fertőtlenítő, Domestos, mosószer, öblítő, kivéve: hipó), fertőtlenítő kendő, fertőtlenítő gél, gumikesztyű, tartós élelmiszerek, konzervek, takarók. 

Az összegyűjtött adományokat az alábbi helyszínen várjuk, lehetőség szerint kategóriánként bedobozolva:

1054 Budapest, Akadémia u. 1.

(Greenology Zöldinnováció Fenntarthatósági Tudásközpont – Budapesti Innovációs és Képzési Központ)

Az összegyűjtött adományok szétosztásának támogatása érdekében kérjük, hogy az adományokat kategóriánként bedobozolva juttassák el a gyűjtési helyszínre, a dobozon feltüntetve, hogy az adományt kinek szánják (pl. kétéves kisfiú/kislány) és mit tartalmaz a doboz. A Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont az összegyűjtött adományokat március második hetében szállítja el az érintettekhez.

Kérem szíveskedjenek bennünket előzetesen értesíteni az adományok érkezésének időpontjáról az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  • Központi e-mail cím: greenologyoffice@gmail.com
  • Horváth Renáta: Tel.: +36 30 011 2441
  • Horváth Jessica: Tel.: +36 30 301 0490

Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont